miércoles, 16 de julio de 2008

Pintades, ecologuistes, recicladors, quina gràcia

Fa tot just uns 35 anys que vic al Pallars Sobirà, i mai, mai des de fa 4 anys m'ai avergonyit tant de viurei. m'asplicaré:

Des d'aquest 4 anys capa qui, podem arribar a veure un seguit de pintades a molts lloc, pedres, ponts, portes, etc.... realment fot una pena de la ostia que tots aquells que resulten ser ecologistes, recicladors, amics del animals i demés, són básicament els que es dediquen a fer aquestes porqueries, i o dic, per que des de fa 4 o 5 anys anradere, aquí dalt d'agestos, els tenivom controlats. Sabiom on visquiven i qui eren, però ara, es impossible.

Quant parles amb aguesta gent fot gracia i tot, t'aspliquen totes les coses que has de fer i lo que no has de fer (semblen com els capellans, fes lo que jo diga pero no faigues lo que jo fai), pues igual tu, i tranquil que de lleis ja en saben ja, quils va parir..............

Per cert l'altre dia a Sort vai veure uns cartells que no tenen perdua possats a dintre de les jardineres que estan devant del bar Coyote i de l'Oreneta. Si realment pareu a llegiles, os pot fer fins i tot pena que en aguet poble s'haigue d'actuar aixín, després de la passivitat que tenen els que es fan dir mossos d'escuadra, ja pots contar que anirem bé ja. Ah, i de la pudor a porro, llastima que ai creat el bloc masa tart, que si no, bon fotria un sarpat a qui dintre que l'auloresou.

Després ecologistes, si claro, no as renten per que si no gasten aigua i a la "mata" no han tenen (pues que faigem com a França, quan no an tenen asperen que an caigue del cel). Aixó si ells poden fer tot el que vulgen i sense cap permis, venen pa a Sort, fan formatges, etc etc.... anem bé nois. No ting res personal capa vatri, però me revente la manera que teniu de fer les coses, això si, la manera es acollonant, jo fai aixó per que sí i prou.
La resta de mortals del Pallars, no u fariom mai, però mira hi ha gent per tot, pot ser som uns cagats!!!!

Recicladors, això si tu, reciclen hasta la maria tu, la planten, la regen la seque i se la fumen, ja pots contar que han saben ja, podrien fer lo mateix amb la merda des seus gosso, pot ser els pallaresos no xafarim tanta merda de can.

bueno agueta e la petita introducció heavy que ting, pues esperat que lo que vindrà pot ser serà encara més fort.

No hay comentarios: