domingo, 17 de agosto de 2008

si no ting pasta la demano i que es fotin

Si aguesta e la ultima novetat tu.

Durant aguet mes d'agost, a un restaurant de la comarca, les hi a passat lo mai vist. Una gent van a dinar, pagen i es deixen la cartera a sobre de la taula. Els amos del restaurant, surten corrent i paren al cotxe les i donen la cartera. "Fins aquí cualsevol cosa que farim alguns de natri, ja que som de bona pasta."

Lo problema vé después. al cap de un dia, aquesta persona, per dirla de alguna manera, truque al restaurant i les i diu que a la cartera li falten 300 euros, (TOMA YA), els propietaris del restaurant diuen que ells no van obrir la cartera, i mels crec, ja que són gent com cal, pero el personaje amb cuestió, gira que gira, que alli i falten 300 eurots.

El dia después, les torne a trucar i les i diu que u denunciarà i que en fará escrits al Segre i altres mitjans de comunicació. Bueno, aixó ja e viure del cuento eh!!!!

Aquin mon hem arribat. si me trobo una cartera, me semble que li fotre la pasta i la tiraré al riu, d'agesta manera no tindre poblemes i la meua boxaca estarà calenteta. Ja pots contar que anirem lluny aixíns, però si es així com u volen, pues ajo i agua nois.

Ja feve dies que me u dive lo meu pare aixó que ha passat, pero sempre havia pensat que si algu la perdive, se li havie de tornar, però ara i amb la experiencia de agestos coneguts, t'aseguro que si en trobo una, faré lo que us he dit.

La gent bona, la fan tornar dolenta, i la gent dolenta e la que viu.