viernes, 24 de octubre de 2008

OSO

Avui ai llegit el segre i surt la noticia que un oso a mosegat a un home a la Vall d'Ara.

Passades les hores, ai escoltat i mirat la tele, el TN migdia, on també s'han fet resó de la noticia, fins aqui tot normal, bueno per dir alguna cosa. Ara bé, cuan ai sentit a la de medi natural que dive que duran 12 anys es el primer cas que un oso ataque a un home?,jjaja ja no ai pugut més.

Senyors que moeu lo cotarro ( els de la mata, els ecologistes, els defensors dels animals, els polítics), per que collons m'ol porteu? no vos i cap a la vostra reserva de Collserola?

Ara puieu, l'afageu i vol foteu al vostre poble, aveure com reaccionara la gent. Es molt bonic parlar de un problema cuan el tens lluny de casa, ara es una putada de les groses, conviure amb un problema ocasionat per certes persones que no el volen a casa seua. Si tant protectors, ecologistes i polítics sou, vol quedeu duran 12 anys mes i ja mos donareu la contesta espavilats!!!!

M'agradarie sapiguer que fariu ri la persona a qui li ha mossegat fós un polític. Segur que la noticia aques estat, el polític........ mata a un os per salvarse de la seua vida, ( eii,, recordeu que el oso esta protegit ajjaja) no com altres animals. Segur que no hagués passat pas res, encavia aqueta pobre persona, s'ahurà de fotre durant un temps.

Ja pots veure com està el mon, el que no volen a la mata, mos u foten als de comarques, com totes les coses de la vida. Problemes fora, i si no t'agrade, te calles per que tampoc te farem cas.


Ah, si algú es creu que no m'astimo als animals, està bastant etivocat, segur que en ting més que no pas alguns que es queixen tant.

Salut i feia i un forat ....................